Ви можете деактивувати профіль у налаштуваннях профілю на вкладці «Безпека» знизу сторінки, натиснувши кнопку «Деактивувати обліковий запис».
Після цього з'явиться відповідний напис:

Якщо ви впевнені, що хочете видалити профіль, натисніть червону кнопку та оберіть причину деактивації.
Звертаємо вашу увагу на те, що є ще один спосіб деактивації облікового запису — написати нашій команді турботи.